Voimansiirto

Juuri sinun tarpeisiisi soveltuva voimansiirto

Taloudellinen moottori ei välttämättä yksissään takaa alhaista polttoaineenkulutusta, vaan myös vaihteistolla ja vetoakselilla on huomattava merkitys. Tästä syystä DAF kiinnittää erityistä huomiota voimansiirtotekniikkaan ja tarjoaa moottori- ja kuljetus-kohtaisia voimansiirto vaihtoehtoja, jotka ovat säädetty niin, että kokonaisuus takaa alan johtavan ajettavuuden ja erinomaisen polttoainetalouden

Manuaali ja Automatisoituvaihteisto

Uudessa XF:ssä on tarjolla niin 12-vaihteinen kuin myös 16-vaihteisina versioita niin manuaalisina kuin myös automatisoituina AS Tronic-vaihteistoina. AS Tronic-vaihteisto tarjoaa älykkään ohjelmiston ja tunnistimet takaavat sujuvan liikkeellelähdön, sillä ne kytkevät kytkimen vaiheittain. Vaihteistossa EcoRoll-toiminnon, jonka avulla voidaan hyödyntää ajoneuvon rullausta alamäessä. Fast Shift-vaihteenvaihtojärjestelmä vähentää myös polttoaineen kulutusta.

Vetoakseli ratkaisut

Uuteen XF malliin on saatavilla lukuisia eri vetoakseli tyyppejä, kevyempään kuljetuksia varten kehitetty uusi SR1344- taka-akseli maksimissaan 44-tonnin kokonaismassoille ja enintään 460 hevosvoiman moottoriteholle. Raskaampaan maantiekuljetukseen on valittavissa SR1347 jota on entisestään parannettu. Erittäin vaativiin maantie ja maastoajoa varten on valittavissa napavälitteiset HR1356 ja HR1355T, sekä akselivälitteinen SR1360T.

 

LF-Sarja »
CF-sarja »
XF-sarja »
Esittely
Tekniikka
Voimansiirto
Kuvagalleria
Euro 6-teknologia
 
CT Finland